workshops

Onze workshops

Wij verzorgen workshops rondom het thema Zakelijk Flirten; op eigen initiatief en in opdracht van anderen. Bijvoorbeeld om een beleidsdag een oppepper te geven, een cultuurverandering te ondersteunen of te inspireren tot creatief ondernemerschap.

 

Onze workshops maken je bewust van je eigen kracht en mogelijkheden en bieden spelenderwijs handvatten die direct in te zetten zijn in je communicatie met anderen. Ze zijn warm, persoonlijk en out-of-the-box.

Een greep uit ons assortiment:

 

  • Zakelijk Flirten – de basis; flirten als communicatietechniek – hoe werkt dat?
  • Verhoog je flirtfactor; ontdek hoe je je kwaliteiten bewust inzet bij het zakelijk flirten.
  • Flirten met je publiek; ‘bespeel’ je toehoorders en laat je verhaal beter overkomen.
  • Flirtend netwerken; creëer een blijvende en verrijkende indruk bij je netwerkcontacten.
  • Flirtend telefoneren; geef je klant een sprankelende ervaring aan de telefoon

 

Liever een workshop op maat gemaakt voor jouw organisatie, vereniging, serviceclub of vriend(inn)engroep? Dat kan. Neem contact met ons op, dan bespreken we graag je wensen en de mogelijkheden.

Wat deelnemers na afloop zeiden:

“Ik geef niet vaak bewust een compliment, dat voelt een beetje raar. Door dat nu wel te doen, door iets positiefs te zoeken en uit te spreken, merk ik dat er een hele leuke klik ontstaat en mijn verkoopgesprek veel soepeler verloopt..”

 

– deelnemer acquisitieworkshop

“Dat zakelijk flirten is niet zo maar een trucje, maar een houding! Door de oefeningen ben ik me bewust geworden van mijn aandeel in de communicatie met anderen. Ik ga vanaf nu meer met bloemetjes strooien.”

 

– deelnemer workshop vrouwenevent

“Ik dacht bij zakelijk flirten in eerste instantie aan iets anders… Door deze bijeenkomst heb ik begrepen hoe mooi een netwerkontmoeting of een zakelijke afspraak kan zijn als ik oprechte interesse toon voor de andere partij. En ik begrijp nu ook waarom het in het ene gesprek loopt als een trein en je in een ander gesprek meteen weet: Dit wordt niets tussen ons.”

 

– deelnemer netwerkworkshop 

“Wat we fijn en positief vonden was dat jullie inspirerend, enthousiast en heerlijk op elkaar ingespeeld waren. We zijn ons extra bewust van onze gezamenlijke missie en dat de onderlinge verschillen daar heel mooi bij passen. En dat je met je eigen karakter op je eigen manier toch “ambassadeur” kunt zijn voor de praktijk.”

 

– deelnemer teamdag

“Schokkend, dat mijn inhoud op de 2de plaats komt, maar ik snap nu wel dat ik eerst een deur open moet krijgen voordat mijn verhaal binnen kan komen…”

 

– deelnemer workshop eerste indruk 

“Ik neem de kaart met de complimenten mee naar huis om nog eens rustig te lezen. Wat een bijzonder geschenk, daar ben ik blij mee en ontroerd van.”

 

– deelnemer energieboost voor mantelzorgers