“Gedeeld succes is dubbel succes”

Deze positieve omkering van ‘gedeelde smart is halve smart’ is ons gezamenlijk motto. Toen we elkaar in 2005 ontmoetten herkenden we in elkaar de overtuiging dat je je werk zelf leuk kunt maken, maar dat het samen nog leuker wordt.

 

Als wij samen werken, gebeurt er altijd iets bijzonders. We weten iets los te maken in elkaar en in mensen om ons heen. Dat levert niet alleen dubbel succes op, maar ook dubbel plezier en energie. Een heerlijke ervaring, waar we zoveel mogelijk mensen van willen laten profiteren. We onderzochten wat er tussen ons gebeurt en wat onze interactie zo bijzonder maakt en dat hebben we omgezet naar de communicatiestijl die we Zakelijk Flirten noemen.

 

De reacties na afloop van onze eerste workshop bevestigden wat we al vermoedden: flirten helpt niet alleen je doel te bereiken, maar het versterkt ook nog eens je zelfvertrouwen.

Esther over Klazien

“Klazien heeft haar roeping gevonden in het vak van professional organizer. Zij helpt mensen structuur aan te brengen in ‘huis en hoofd’. Dat doet ze op een bijzonder warme en stimulerende manier. Ze is echt een rots in de branding: steekt de handen uit de mouwen om je op weg te helpen en laat je dan in alle vertrouwen en vol goede moed los. Ik heb Klazien leren kennen als een ondernemende, goedgeefse vrouw, wars van fratsen maar met veel humor. Klazien doet iets met je en daarom werk ik zo graag met haar samen.“

 

Meer informatie over Klaziens eigen bedrijf Opruimadvies »

Klazien is rechtstreeks te bereiken via klazien@deflirtfabriek.nl of via 06-18462596

Klazien over Esther

“Esther is een wijze, mooie, inspirerende vrouw. Ze sprankelt en bruist en daarmee steekt ze mij aan. Esther heeft veel theoretische kennis paraat over communicatie en nieuwe richting geven aan een loopbaan of een leven. En naast die theoretische kennis kan ze heel goed zonder oordeel waarnemen en luisteren en daarna in woorden vertalen waar de ander naar op zoek is. Esther gelooft in de kracht van mensen en in het goede en dat is een feestje om mee te maken. Esther maakt het beste in mij wakker en vast ook in jou.”

 

Meer informatie over Esthers eigen bedrijf Loopbaanimpuls »

Esther is rechtstreeks te bereiken via esther@deflirtfabriek.nl of via 06-14636766